10 Ağustos 2011 Çarşamba

Bulutların Güldüğünü De Görmek İstiyorum ! (Afrası Delikanlının)

Çok güzel melodiler çalınıyor kulaklarımda. Nerdesin ulan ?

Başımı önünde eğebildiğim
Ve tutup savurduğum yerden yere,
Aşkları insanın,
Büküyor belini,
Bir amansız gece..


Gelişine sevmenin bedeli ödeniyor bedenimde. Fii tarihinin en yaralı mirası. "Keşke" diyor, "bide keşke bu kadar aşık olmasaydım !" Haklı kadın, dağılın ve değilim işte, sakin ! (Kırık bardaklar dolu çuval) En atarlı yerinden yüreğin, çekip vurmalı birkaç kurşun. Adamın hası demezler sonra, en kuytuda ve tenhalarda gezinirken delikanlıya. Şöyle bir ıslık öttürüp geçmek, evinin altından, camına baka baka.. Son nefesine dek, dibine vurmak sigarayı. Ayrıca demlenmiş bulunmak yerli yersiz saatlerde. Off ! Dünyanın çivisi, öğretemedin bize raconların raconunu. Birde kızmayın abiler ! Yakışıyor işte adama, en güzelinden bir aşk, bir sevda. Tutup yedi düvel kolundan, sarıp belinden en narininden, haykırmak gelişine insanlara.. Yakışıyor işte haytalığı, her türlü sevdanın. Uslanmaz derinliği gecenin ve düşünür yağız, gözler.. En masum isyanlara sarıp bir kaç çiçek deneni, yastağında kokuyu bırakmak aslen çıkmaz sokaklarca. Adının geçtiği her adımda naralara boğmak her kulağı. Delikanlıya sormak...

N'oluyo lan ? İki roman klarnet taksimi dinleyip tribe bağladık. Yok ulan işte böyle şeyler hayatımızda. Yok ! Ne delikanlı, ne afilli bir sevda, ne de haytalığı adamın..

Aklıma gelmiyor ama rüyalarımdan uzaklaştıramadım henüz yani sanırım. Kendi bokumuzla oynuyoruz. Bildiniz mi şimdi ? Gördüğüm rüya sanki önceden çekilmiş gibi. Ha diyeceksiniz, arkadaş rüya bilinç altı zamazingosu falan.. Ne bileyim ulan ! Anlamaz olurum böyle işlerde bilinçaltı. Sanki benim gönlüm, denizaltı.

Üzüldüğü bir şeyler var sanki.
Kulağıma hoş gelmiyor vaziyeti.

Biliyorsunuz ki saklayamıyorum özlediğimi. Bu başka bir şey. Onu görme bilinci değil. Sadece bir istek doğrultusu. Hali, hatrı sormayı bu kadar arzulayacağımı, tahmin bile edemezdim. Allah mesut etsin birde..Yani, aslında, emin olun şuan paketimde kalan son üç sigara daha çok sıkıyor canımı. Fakat, durum ötenazi belirtisi sanırım. Yoksa düşeş gelirdi zarımız. Anadın mı ?

Özlemler, Aykut



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder